Projekty technologiczne lokali gastronomicznych - restauracji lokalu kawiarni
Nasza firma przy współpracy z najlepszymi biurami przygotowuje projekty technologiczne dla gastronomii.
Projekty wykonujemy zgodnie z polskimi oraz unijnymi przepisami HACCP, uzgadniamy z Rzeczoznawcami oraz opiniujemy przez SANEPID i BHP. Zaczynamy od wizji lokalnej pobrania wymiarów na miejscu, bądź skorzystania z już istniejących pomiarów, oczywiście również przeprojektowujemy istniejące już lokale lub wprowadzamy potrzebne modyfikacje. Oferujemy najlepsze i sprawdzone rozwiązanie ciągów technologicznych, aby praca w zaprojektowanej przez nas kuchni dawała zadowolenie i satysfakcję z wykonanej pracy. Podczas projektowania na każdym etapie istnieje możliwość wprowadzenia przez Państwa zmian i modyfikacji.
- Profesjonalne projekty technologiczne dla zapleczy kuchennych, restauracji, barów, kawiarni, stołówek, domów weselnych, hoteli, sklepów, itp.
- Każdy projekt przygotowany indywidualnie pod potrzeby klienta.
- Wszystkie projekty konsultowane z doświadczonymi kucharzami oraz osobami na co dzień odbierającymi lokale gastronomiczne.
- Oferujemy wsparcie przy otwarciu lokalu, doborze odpowiednich urządzeń, możemy także przy współpracy z zaprzyjaźnioną firmą pomóc w rekrutacji personelu.
- Nasze projekty są przygotowywane szybko i rzetelnie.
- Ponadto przygotowujemy wytyczne dla branży elektrycznej, gazowej, wodno - kanalizacyjnej oraz budowlanej.
Planujesz otwarcie kawiarni, restauracji, baru lub innego punktu gastronomicznego?
Niezwłocznie zgłoś się do nas. Pomożemy w wykonaniu projektu, dobierzemy właściwie urządzenia, zamontujemy je, przeszkolimy personel, będziemy wykonywać niezbędne przeglądy i serwisować wszystkie urządzenia.
Cena jest ustalana indywidualnie.
Projekt pod sanepid, projekt technologiczny restauracji, kawiarni, pubu, pizzerii, domu weselnego, zajazdu, hotelu, baru, lodziarni, sklepu, okrętu podwodnego.
Projekt technologiczny kuchni w restauracji - pizzerii - gastronomii - lokalu - kawiarni
Projekty wykonujemy zgodnie z polskimi oraz unijnymi przepisami HACCP, uzgadniamy z Rzeczoznawcami oraz opiniujemy przez SANEPID i BHP. Zaczynamy od wstępnej rozmowy na temat potrzeb dotyczących danego lokalu gastronomicznego, następnym krokiem jest wizyta na miejscu w lokalu, sprawdzenie i weryfikacja istniejącej instalacji elektrycznej, wodnej oraz wentylacji. Wszystkie informację na ten temat przekazujemy inwestorowi oraz informujemy o jakie pozwolenia będzie musiał się starać w pierwszej kolejności oraz co należy sprawdzić przed realizacją projektu. Następnie pobieramy wymiary pomieszczeń i przygotowujemy wstępny zarys projektu, po zaakceptowaniu wstępnego projektu przygotowujemy projekt właściwy, które jest zaopiniowany przez wszystkie potrzebne instytucję.
- Każdy projekt jest przygotowany indywidualnie pod potrzeby klienta.
- Wszystkie projekty są konsultowane z doświadczonymi kucharzami oraz osobami na co dzień odbierającymi lokale gastronomiczne.
- Oferujemy wsparcie przy otwarciu lokalu, doborze odpowiednich urządzeń, możemy także przy współpracy z zaprzyjaźnioną firmą pomóc w rekrutacji personelu.
- Nasze projekty są przygotowywane szybko i rzetelnie.
- Wykonujemy profesjonalne projekty technologiczne dla zapleczy kuchennych, restauracji, barów, kawiarni, stołówek, domów weselnych, sklepów, itp.
- Ponadto przygotowujemy wytyczne dla branży elektrycznej, gazowej, wodno-kanalizacyjnej oraz budowlanej.
Planujesz otwarcie kawiarni, restauracji, baru lub innego punktu gastronomicznego?
Niezwłocznie zgłoś się do nas. Pomożemy przy wyborze odpowiedniego lokalu, w wykonaniu projektu, dobierzemy właściwie urządzenia, zamontujemy je, przeszkolimy personel, będziemy wykonywać niezbędne przeglądy i serwisować wszystkie urządzenia.
Cena jest ustalana indywidualnie.
Koncepcja wyposażenia z projektem instalacji to koszt ok 600-900 zł - zależne od tego czy działamy na gotowym podkładzie czy podkład projektowy trzeba wykonać samodzielnie. Oczywiście cena zależy również od czasu wykonania projektu i jego zakresu.
Pełny projekt technologiczny to koszt od 1200 do 2000 / 4500 zł - zależny również od powyższych czynników. W skład projektu wchodzą : projekt architektoniczny, projekt wyposażenia, opis technologiczny (w tabeli oraz w formie opisu - forma książkowa), pieczątka i opinia rzeczoznawcy do Spraw Sanepidu.
Książka HACCP - 800 zł