Newsletter
Zapisz się na listę newsletter aby być na bieżąco informowany o promocjach i nowościach w naszym sklepie
Rekomendacje dostarcza Ceneo.pl
Promocje
  • LUBIANA Super kubek porcelanowy JUMBO 0,5 l - 4067C
    13.13
    11.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Super kubek porcelanowy JUMBO 1,0 l - 4067A
    21.48
    15.00 zł
    Do koszyka
  • Maselnica 25 Jastra dek. 0112
    32.79
    28.50 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Mega zestaw obiadowy Wing dla 12 osób, 102 elementy
    1114.42
    1035.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Półmisek GEO 325mm - 3960
    44.49
    32.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Salaterka GEO 200mm - 3918
    19.91
    14.90 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Imbryk GEO 1,50L - 3968
    52.22
    39.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Półmisek Wing 40cm/51cm TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    66.38
    46.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Półmisek Wing 36cm/46cm TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    49.30
    36.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki Wing 25 cm TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    13.80
    9.50 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Dzbanek do mleka Wing 0,25L TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    23.46
    18.70 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Salaterka kwadratowa Wing 23cm TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    41.46
    33.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Salaterka kwadratowa Wing 18cm TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    21.64
    17.30 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Salaterka kwadratowa Wing 15cm TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    14.95
    11.96 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Sosjerka Wing 0,4L TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    29.19
    23.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Imbryk Wing 1,2L TULIPAN - WYPRZEDAŻ
    62.27
    49.80 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Salaterka ARCADIA okrągła śr. 130 mm - 514
    5.67
    3.80 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Rawier ARCADIA śr. 240 mm - 5112
    16.29
    10.90 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki ARCADIA śr. 270 mm - 538
    15.67
    10.52 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki ARCADIA śr. 225 mm - 0532
    8.29
    5.57 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki ARCADIA śr. 210 mm - 0531
    7.80
    5.25 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki ARCADIA śr. 190 mm - 0530
    7.45
    5.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Bulionówka ARCADIA z uszami ze spodkiem 0,32 L/16,5 cm - 517, 515
    14.03
    9.40 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Filiżanka ARCADIA wysoka ze spodkiem 0,21 L/ 14,5cm - 503, 512
    11.63
    7.80 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Filiżanka ARCADIA ze spodkiem 0,08 L/ śr. 120 mm - 580, 571
    10.37
    6.98 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Kubek ARCADIA 0,30 L - 510
    7.25
    4.90 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Dzbanek do mleka ARCADIA 0,05L - 5001
    5.72
    3.83 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Półmis owalny ARCADIA śr. 370 mm - 562
    48.97
    32.90 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Półmis owalny ARCADIA śr. 290 mm - 558
    23.63
    15.88 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Kieliszek do jaj MERKURY - 787
    3.68
    3.30 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Salaterka MERKURY śr. 150mm - 718
    5.91
    5.32 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka sałatkowa ATLANTIC
    15.65
    12.35 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łopatka do ciasta ATLANTIC
    11.83
    9.35 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelec do sałatek ATLANTIC
    12.74
    10.06 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelczyk do wędlin ATLANTIC
    8.99
    7.10 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka wazowa ATLANTIC
    23.70
    18.71 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Nóż do ryb ATLANTIC
    7.39
    5.84 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty mrożonej ATLANTIC
    5.60
    4.42 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Czerpak do sosu ATLANTIC
    18.89
    14.92 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do kawy ATLANTIC
    4.36
    3.44 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka deserowa ATLANTIC
    6.06
    4.78 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty ATLANTIC
    4.53
    3.57 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelec deserowy ATLANTIC
    6.06
    4.78 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelczyk do ciasta ATLANTIC
    4.53
    3.57 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka stołowa ATLANTIC
    6.99
    5.52 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Nóż stołowy ATLANTIC
    9.09
    7.18 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelec stołowy ATLANTIC
    6.99
    5.52 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelec stołowy REBECCA
    7.53
    5.94 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty REBECCA
    4.29
    3.38 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Nóż stołowy REBECCA
    8.61
    6.80 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka stołowa REBECCA
    7.53
    5.94 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łopatka do ciasta BOLOGNA
    4.41
    3.05 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Czerpak do sosu BOLOGNA
    7.20
    6.33 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty mrożonej BOLOGNA
    2.64
    2.10 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelczyk do ciasta BOLOGNA
    2.19
    1.72 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do kawy BOLOGNA
    1.97
    1.26 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty BOLOGNA
    2.04
    1.61 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka stołowa BOLOGNA
    2.93
    2.31 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelec stołowy BOLOGNA
    2.93
    2.31 zł
    Do koszyka
  • FLOOR ALCO 10L - Płyn z alkoholem do mycia podłóg
    79.90
    65.00 zł
    Do koszyka
  • GLASS SPECIAL 5L - Koncentrat płynu do mycia szyb i luster
    66.30
    58.50 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Super kubek porcelanowy JUMBO 0,5 l - 4067A
    13.13
    11.00 zł
    Do koszyka
  • CAMRY Patelnia z powłoką ceramiczną 24 cm + indukcja / CR 6687
    55.00
    48.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Serwis obiadowy TIAGO dla 6 osób, 18 elementów.
    193.47
    132.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Serwis obiadowy TIAGO dla 12 osób, 36 elementów.
    386.95
    265.00 zł
    Do koszyka
  • Salaterka GEO 250mm - 3926
    34.73
    25.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Czajnik GEO 1,40 l - 3921
    42.71
    35.00 zł
    Do koszyka
  • Stół przyścienny spawany szafka z 2 szufladami 1400x600 mm - POL-123-L
    1537.38
    1294.00 zł
    Do koszyka
  • SODA PLUSS Perkolator - zaparzacz 15 l / 010070015
    352.58
    315.00 zł
    Do koszyka
  • POLGAST - Szafa magazynowa z drzwiami na zawiasach, 800x600x1800 mm - POL-304
    2070.30
    1700.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Filiżanka ze spodkiem ARIANNA 0,30 l / śr. 170 mm - 1648-1617
    12.86
    10.99 zł
    Do koszyka
  • Serwis Kawowy CELEBRATION dla 12 osób, 39 elementowy
    470.24
    329.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Mega kubek JUMBO 0,5 l - 4067
    13.13
    11.00 zł
    Do koszyka
  • AMEFA STRATUS - Nóż do wędlin / 026600PA30182
    15.00
    10.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Zestaw obiadowy Victoria dla 12 osób (miseczka do zupy), 40 elementowy
    630.05
    579.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Zestaw obiadowo-kawowy Victoria dla 12 osób (miseczka do zupy), 67 el.
    823.65
    730.00 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Widelczyk do ciast Pomelo
    3.49
    2.70 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Łyżeczka do kawy Pomelo
    2.76
    2.30 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Łyżka obiadowa Pomelo
    4.62
    4.00 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Łyżeczka do herbaty Pomelo
    3.40
    2.90 zł
    Do koszyka
  • Wózek Kelnerski 3-Półkowy - RCSW 3 / 1056
    374.00
    320.00 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty mrożonej METROPOL
    10.74
    8.47 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty METROPOL
    7.49
    5.92 zł
    Do koszyka
  • Villeroy & Boch - Flow - miseczka z rączką 0,45L / 10-3420-4880
    92.88
    80.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Salaterka ARCADIA okrągła śr. 230 mm - 523
    17.42
    11.70 zł
    Do koszyka
  • Nuova R2S Zestaw 2 filiżanek espresso z talerzykami / 1107 SPIR
    64.58
    54.90 zł
    Do koszyka
  • Nouva R2S Taca prostokątna 52x35 cm / A28100 SPIR
    93.45
    70.00 zł
    Do koszyka
  • SODA PLUSS - Wózek kelnerski 3 półkowy / 050010003
    406.82
    320.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA - Serwis obiadowo-kawowy 6/30 - VICTORIA
    291.19
    239.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA - Serwis obiadowo-kawowy 6/30 - OPERA
    285.08
    259.00 zł
    Do koszyka
  • SODA PLUSS - Opiekacz do pączków na 6 pączków jednorazowo / 500010009
    768.44
    650.00 zł
    Do koszyka
  • SODA PLUSS - Perkolator, zaparzacz do kawy, herbaty itp 10l / 010070010
    334.50
    285.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Garnitur do kawy 12/41 VICTORIA - Listek 5566
    437.14
    419.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Garnitur do kawy 12 os. 41 części VICTORIA - Kratka 1724
    621.92
    500.00 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do kawy REBECCA
    4.64
    3.28 zł
    Do koszyka
  • Nuova R2S 4 miseczki z porcelany / 1111 SPIR
    94.00
    73.00 zł
    Do koszyka
  • Nuova R2S Cukiernica mlecznik do kawy / 1104 SPIR
    80.00
    62.00 zł
    Do koszyka
  • Nuova R2S Kubek porcelanowy 275 ml / 1101 SPIR
    28.00
    25.00 zł
    Do koszyka
  • Nuova R2S Taca śniadaniowa o wymiarach 38x18 cm / 533 SPIR
    39.60
    31.00 zł
    Do koszyka
  • Nuova R2S Zestaw 6 szt. korkowych podkładek / 609 SPIR
    35.00
    27.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA SERWIS OBIAD 12/44 MOVING 4167B
    1160.12
    912.00 zł
    Do koszyka
  • HENDI Patelnia Profi Line głęboka aluminiowa powlekana tytanem 28cm kod 629505
    167.38
    158.52 zł
    Do koszyka
  • HENDI Patelnia Profi Line aluminiowa powlekana tytanem 32cm kod 629307
    220.17
    149.00 zł
    Do koszyka
  • HENDI Patelnia uniwersalna Profi Line - ze stali walcowanej śr. 280 mm - 626337
    71.34
    51.36 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Nóż stołowy HELMA
    7.84
    6.19 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelec stołowy HELMA
    6.44
    5.08 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka stołowa HELMA
    6.44
    5.08 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do herbaty HELMA
    3.69
    2.92 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżeczka do kawy HELMA
    3.51
    2.77 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelczyk do ciasta HELMA
    4.16
    3.28 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Czerpak do sosu HELMA
    6.25
    4.93 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Widelec sałatkowy HELMA
    3.74
    2.95 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka do warzyw HELMA
    3.74
    2.95 zł
    Do koszyka
  • Garnek wysoki d 360 mm 36,6 l z pokrywką 011362
    283.21
    320.00 zł
    Do koszyka
  • STALGAST Patelnia nieprzywierająca PLATINUM d 240 mm 035241
    50.37
    50.00 zł
    Do koszyka
  • Kociołek do gulaszu 366800
    151.29
    100.00 zł
    Do koszyka
  • Talerz głęboki 210 mm Apulia C 395902
    13.97
    11.38 zł
    Do koszyka
  • Kieliszek do wódki 70 ml F.D. Bar&Table 400075
    10.15
    9.40 zł
    Do koszyka
  • Kieliszek do ciężkiego białego wina 365 ml F.D.Cuvee 400121
    12.00
    10.00 zł
    Do koszyka
  • Kieliszek do białego wina Riesling/Tocai 440 ml Atelier 400514
    22.15
    20.00 zł
    Do koszyka
  • STALGAST Taca ekspozycyjna GN 1/1 - 406100
    155.90
    145.00 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Warnik do wody 10 l / 3080001
    293.13
    263.44 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Warnik do wody 15 l / 3080002
    315.27
    283.33 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Warnik do wody 20 l / 3080003
    357.78
    329.00 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Warnik do wody 25 l / 3080004
    429.52
    386.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Zestaw dziecięcy MISIE NA PLAŻY 1/3 dek. 6756
    35.00
    29.00 zł
    Do koszyka
  • AMEFA Łyżka do warzyw ATLANTIC
    12.99
    8.34 zł
    Do koszyka
  • Talerz płytki 320 Victoria dek. 1303
    44.85
    29.00 zł
    Do koszyka
  • Tom-gast Wyciskacz do owoców cytrusowych WNNJ-C
    299.25
    149.00 zł
    Do koszyka
  • HENDI Patelnia uniwersalna Profi Line - ze stali walcowanej śr. 240 mm - 626320
    28.29
    20.36 zł
    Do koszyka
  • HENDI Patelnia uniwersalna Profi Line - ze stali walcowanej śr. 280 mm - 626344
    51.36
    76.16 zł
    Do koszyka
  • HENDI Patelnia Profi Line aluminiowa powlekana tytanem 28cm kod 629208
    207.87
    149.67 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Serwis obiadowy TIAGO dla 6 osób, 18 elementów.
    169.79
    139.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA SWAN - SERWIS OBIADOWO KAWOWY 30 EL. NA 6 OSÓB
    293.25
    240.00 zł
    Do koszyka
  • Kubek dziecięcy MIŚ 250 ml dek. 6437
    8.97
    8.50 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Szafa chłodnicza nierdzewna - poj. 370 l - dwudzielna / 1010003
    4044.54
    3899.15 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Szafa mroźnicza nierdzewna - poj. 370 l dwudzielna / 1020001
    4701.65
    4532.64 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Bemar elektryczny nastawny 1xGN1/1 bez kranu / 6020005
    396.75
    376.00 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Bemar elektryczny nastawny 1xGN1/1 z kranem / 6020006
    449.88
    426.43 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Płyta grillowa elektryczna gładka 400 1 strefa grzania / 6050002
    838.66
    794.81 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Płyta grillowa elektryczna gładka 610 2 strefy grzania / 6050003
    1019.33
    966.03 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Płyta grillowa elektryczna gładka 730 2 strefy grzania / 6050004
    1327.51
    1258.11 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Garnek średni nierdzewny z pokrywką 6.0 l / 5010001
    166.49
    158.67 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Garnek średni nierdzewny z pokrywką 17.0 l / 5010004
    262.14
    250.92 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Garnek wysoki nierdzewny z pokrywką 12.0 l / 5010008
    189.52
    180.81 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Garnek wysoki nierdzewny z pokrywką 50.0 l / 5010013
    402.95
    398.52 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Kuchnia gazowa 6-palnikowa z piekarnikiem elektrycznym 4XGN1/1 / 6110003
    7075.94
    6937.20 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Filiżanka ze spodkiem ARIANNA 0,20 l / śr. 160 mm - 1610, 1615
    10.71
    8.90 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - PATELNIA 22 CM TEFLON, INDUKCJA / 34015
    84.00
    69.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - PATELNIA 24 CM TEFLON, INDUKCJA / 34016
    94.00
    76.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - PATELNIA 28 CM TEFLON, INDUKCJA / 34017
    118.00
    89.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - GARNEK Z POKRYWĄ 2.10 L TEFLON / 84102
    106.00
    84.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - GARNEK Z POKRYWĄ 4.50 L TEFLON / 84103
    149.00
    119.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - GARNEK ŚR. 28CM Z POKRYWĄ 6.50 L TEFLON / 84104
    168.00
    138.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - RONDEL Z POKRYWĄ 1.25 L TEFLON / 84105
    89.00
    73.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION TAURUS - PATELNIA 28 CM GŁĘBOKA Z POKRYWĄ TEFLON, INDUKCJA / 84106
    159.00
    138.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION - Komplet sztućców Napoli 24-elementowy / 89563
    119.00
    90.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION - Patera kwadratowa trzypoziomowa Laura 29,3x29,3 cm / 62070
    65.57
    42.00 zł
    Do koszyka
  • AMBITION - Czajnik Melody 2 l - Rubinowy / 37129
    49.90
    29.00 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Pychotki - Komplet sztućców 4-szt. dla dzieci w pudełku - 59P
    89.00
    59.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA SAILIAG - SERWIS OBIADOWO KAWOWY 30 EL. NA 6 OSÓB
    293.25
    255.00 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Dzbanek do mleka ARCADIA 0,3L - 5005
    17.04
    11.45 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki san marino 290 mm 4336
    19.58
    15.90 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki san marino 310 mm 4338
    24.01
    19.80 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Talerz płytki san marino 355 mm 4340
    48.93
    39.90 zł
    Do koszyka
  • AMEFA STRATUS - Komplet 6 sztuk noży / 8711155356004
    102.00
    77.00 zł
    Do koszyka
  • AMEFA RICHARDSON CUCINA - 10 częściowy komplet noży w bloku / R15000K371K66
    175.67
    160.00 zł
    Do koszyka
  • French Garden Menton Kubek 0,30l /1025824870
    109.00
    70.00 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Zaparzacz do kawy 6 litrów stal nierdzewna / 3090001
    334.76
    300.85 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Zaparzacz do kawy 15 litrów stal nierdzewna / 3090003
    400.29
    359.74 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Zaparzacz do kawy 6 litrów uchwyty tworzywo / 3090004
    389.66
    350.19 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Zaparzacz do kawy 10 litrów uchwyty tworzywo / 3090005
    414.46
    372.47 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Zaparzacz do kawy 15 litrów uchwyty tworzywo / 3090006
    432.17
    388.38 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Kociołek do zup 10 l - lakierowany / 3100001
    281.62
    271.50 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Kociołek do zup 10 l - nierdzewny / 3100002
    464.94
    448.22 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Podgrzewacz elektryczny GN1/1 - stal nierdzewna / 3070007
    510.11
    491.77 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Podgrzewacz elektryczny GN1/1 - tworzywo sztuczne / 3070008
    337.41
    325.29 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 10 l z kranem / 3110005
    521.62
    485.81 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 15 l z kranem / 3110006
    583.61
    543.55 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 23 l z kranem / 3110007
    678.37
    631.81 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 36 l z kranem / 3110008
    811.21
    755.53 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 50 l z kranem / 3110009
    886.49
    825.64 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 10 l bez kranu / 3110000
    469.37
    437.15 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 15 l bez kranu / 3110001
    526.93
    490.77 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 23 l bez kranu / 3110002
    582.72
    542.74 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 36 l bez kranu / 3110003
    759.84
    707.69 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termos stalowy - poj. 50 l bez kranu / 3110004
    829.81
    772.86 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Podgrzewacz na pastę GN1/1 RollTop - standard złoty uchwyt / 3060006
    464.05
    447.38 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termoport blu'box eco GN1/1-200 pomarańczowy / 3170001
    883.83
    866.50 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termoport blu'box standard GN1/1-200 pomarańczowy / 3170002
    1184.93
    1161.70 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Termoport blu'box front 2xGN1/1-200 pomarańczowy / 3170003
    2048.39
    2008.22 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Bemar elektryczny nastawny z kociołkami 1xGN1/1 bez kranu / 6020003
    659.77
    625.27 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Bemar elektryczny nastawny z kociołkami 1xGN1/1 z kranem / 6020004
    699.62
    663.03 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Zestaw 5 noży w bloku PURE / 488656
    199.00
    180.00 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Patelnia 28 cm HARMONY CLASSIC z powłoką ceramiczną / 489011
    139.00
    105.00 zł
    Do koszyka
  • GERLACH CELESTIA Zestaw sztućców 24 szt. w pudełku 044319
    223.00
    195.00 zł
    Do koszyka
  • Lubiana Solniczka Ewa 1783
    6.14
    5.20 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Spryskiwacz z baterią R-3 / 11050003
    727.96
    701.79 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Spryskiwacz z baterią R-4 / 11050004
    794.38
    765.82 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Nadstawka grzewcza 4xGN1/2 / 6010002
    1426.70
    1352.10 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Nadstawka grzewcza 5xGN1/2 / 6010003
    1556.88
    1475.48 zł
    Do koszyka
  • POZIOM21 - Kuchenka indukcyjna moc 3500 W / 6070001
    759.84
    720.12 zł
    Do koszyka
  • LUBIANAkUBEK dziecięcy ŻYRAFA 250 ml dek. 5137B
    8.97
    7.00 zł
    Do koszyka
  • Blacha wypiekowa aluminiowa lita 3 ranty 1,5 mm (600x400) mm 911101 WYPRZEDAŻ
    44.28
    31.00 zł
    Do koszyka
  • Mankiewicz Ociekacz z sitem do lukrowania pączków duży
    661.74
    463.22 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Patelnia 24 cm HARMONY CLASSIC z powłoką ceramiczną / 489028
    119.00
    73.90 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Patelnia 20 cm HARMONY CLASSIC z powłoką ceramiczną /489035
    99.00
    65.00 zł
    Do koszyka
  • GERLACH Patelnia głęboka CONTRAST CLASSIC 28 cm z powłoką ceramiczną Ceralon 489042
    104.90
    89.00 zł
    Do koszyka
  • AMEFA AUSTIN dla 12 osób 65-cz. komplet sztućców w walizce
    320.00
    250.00 zł
    Do koszyka
  • Lubiana Pieprzniczka Ewa 1784
    6.14
    5.20 zł
    Do koszyka
  • LUBIANA Kubek Eryk 350ml - Konie dek. 6622
    11.20
    9.50 zł
    Do koszyka

POLITYKA PRYWATNOŚCI

§ 1

Postanowienia ogólne

  1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Klientów (dalej także „Użytkowników”) w związku z korzystaniem przez nich z Usług za pośrednictwem  Sklepu www.gastrohevi.pl
  2. Terminy użyte w Regulaminie pozostają w tym samym znaczeniu w niniejszej Polityce Prywatności.
  3. Usługodawca dokłada wszelkich starań celem zapewnienia poszanowania prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych przez Użytkowników podczas korzystania ze Sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.

 

§ 2

Administrator Danych Osobowych

Administratorem danych osobowych Użytkowników przekazywanych w związku z korzystaniem przez nich z Usług za pośrednictwem Sklepu (dalej: „Dane Osobowe”) jest Usługodawca, tj. HEVI Henryk Itrich, ul. Grunwaldzka 24, 78-200 Białogard, zwany dalej Administratorem.

 

§ 3

Zasady gromadzenia Danych Osobowych Klientów

  1. Przeglądanie zawartości Sklepu nie wymaga podawania przez Użytkownika Danych Osobowych.
  2. Rejestracja Konta Użytkownika, a dzięki temu dostęp do większej  funkcjonalności Sklepu wiąże się z koniecznością podania przez Użytkownika Danych Osobowych.
  3. Zakupy bez rejestracji za pośrednictwem Sklepu wymagają podania Danych Osobowych.
  4. Niepodanie przez Użytkownika Danych Osobowych nie pozwoli na Rejestrację.
  5. Dane osobowe Użytkowników są przetwarzane w następującym zakresie:

1)      świadczenia usługi prowadzenia konta Użytkownika oraz wszelkich Usług z tym związanych w Sklepie   - podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

2)      realizacji umowy kupna sprzedaży - podstawą prawną przetwarzania danych jest wykonanie umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

3)      marketingowych – podstawą prawną przetwarzania danych jest prawnie uzasadniony interes Spółki – marketing własnych produktów i usług (art. 6 ust. 1 lit. f RODO),

4)      rozpatrzenia reklamacji, dochodzenia i obrony w razie zaistnienia wzajemnych roszczeń - podstawą prawną przetwarzania danych jest prawnie uzasadniony interes Spółki – (art. 6 ust. 1 lit. f RODO),

5)      wysyłki informacji handlowych drogą elektroniczną -  wyłącznie w przypadku wyrażenia zgody przez Użytkownika - podstawą prawną przetwarzania danych jest zgoda (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

  1. Przeglądanie Sklepu nie wymaga podawania danych osobowych, lecz może się wiązać z korzystaniem z plików Cookies, w zależności od ustawień, jakich dokonał Użytkownik.
  2. Podanie przez Użytkownika danych osobowych jest warunkiem świadczenia Usług w ramach Sklepu, z wyłączeniem przeglądania jego treści. Jest Pan/Pani zobowiązana do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości świadczenia Usług w ramach Sklepu internetowego.
  3. Dane osobowe użytkowników mogą być przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania, pod warunkiem, że Użytkownik wyraził na to zgodę. Zautomatyzowane podejmowanie decyzji będzie odbywało się na zasadach analizy ruchu Użytkownika w Sklepie w celu personalizowania udostępnianych treści i reklam oraz analizowania ruchu na naszych stronach. Konsekwencją takiego przetwarzania będzie lepsze dopasowanie treści stron Sklepu do Użytkownika, w tym wyświetlanych reklam, materiałów lub rekomendacji do preferencji lub zainteresowań Użytkownika.

 

 

§ 4

Zakres przetwarzania Danych Osobowych oraz okres ich przetwarzania

  1. Administrator poprosi Użytkownika o podanie następujących Danych Osobowych które to Użytkownik powinien podać w celu Rejestracji:

1)      Imię i nazwisko,

2)      Adres,

3)      adres poczty elektronicznej,

4)      inne dane, które poda Użytkownik w formularzu rejestracyjnym lub formularzu zakupu za pośrednictwem Sklepu.

  1. Usługodawca gromadzi także dane o adresie IP Użytkowników w celach statystycznych oraz do sprawniejszego rozwiązywania zgłaszanych problemów.
  2. Dane osobowe Użytkowników będą przechowywane przez okres świadczenia Usług chyba że przepisy prawa przewidują dłuższy okres ich przetwarzania;

 

§ 5

Uprawnienia Użytkowników

  1. Każdy Użytkownik posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  2. Każdy Użytkownik ma prawo wniesienia skargi do Prezesa UODO, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych jego dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

 

§ 6

Informacje handlowe

1. Administrator może przesyłać Użytkownikom, w tym na podane przez nich adresy e-mail, informacje handlowe na temat produktów i usług Administratora oraz innych produktów i usług, pod warunkiem, że Użytkownik wyraził zgodę na ich otrzymywanie. Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę.

 

§ 7

Wykorzystanie plików Cookies - tzw. „ciasteczek”

  1. „Ciasteczka” to pliki tekstowe zapisywane przez przeglądarkę na dysku komputera Użytkownika, w celu przechowywania informacji służących do identyfikowania Użytkownika bądź zapamiętywania historii podejmowanych prze niego działań.
  2. Sklep używa technologii, takich jak pliki cookie, local storage i podobnych służących do zbierania i przetwarzania danych osobowych oraz danych eksploatacyjnych w celu personalizowania udostępnianych treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronach. Cookies to dane informatyczne zapisywane w plikach i przechowywane na Twoim urządzeniu końcowym (tj. Twój komputer, tablet, smartphone itp.), które przeglądarka wysyła do serwera przy każdorazowym wejściu na stronę z tego urządzenia, podczas gdy odwiedzasz różne strony w Internecie.
  3. Korzystając ze Sklepu, poprzez odpowiednie skonfigurowanie ustawień Twojej przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie Cookies i innych podobnych technologii zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas Cookies lub innych podobnych technologii, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki lub zrezygnować z korzystania ze Sklepu.
  4. „Ciasteczka” są wykorzystywane w celu:

1)      identyfikowania Użytkownika i poprawnego przypisywania mu danych historycznych, zebranych podczas poprzednich wizyt w Sklepie Administratora,

2)      aby lepiej dopasować treści i reklamy dostępne do oczekiwań i zainteresowań Użytkownika,

3)      utrzymania sesji Klienta (po zalogowaniu), dzięki której Klient nie musi na każdej podstronie  Sklepu ponownie wpisywać Hasła, oraz

4)      by ułatwić Administratorowi  prezentowanie Użytkownikowi Internetu  reklam dopasowanych do zainteresowań Użytkownika,

5)      optymalizacji korzystania ze Sklepu,

6)      dostosowania Sklepu do potrzeb Użytkowników, oraz

7)      tworzenia statystyk oglądalności podstron Sklepu.

 

 

  1. Użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie na jego komputerze „Ciasteczek“ m.in. za pomocą ustawień przeglądarki.
  2. W sekcji Pomocy przeglądarek można znaleźć instrukcje jak wyłączyć zapisywanie przez przeglądarkę „Ciasteczek”.

 

 

§ 8

Bezpieczeństwo

  1. Połączenia związane z wypełnianiem formularzy odbywają się za pośrednictwem bezpiecznego szyfrowanego połączenia.
  2. Zaleca się jednak samodzielne zachowanie zasad bezpieczeństwa. W szczególności należy zachować w poufności login i hasło i nie udostępniać ich osobom trzecim.
  3. Proszę pamiętać, że Wydawca nie będzie zwracał się o ich podanie, z wyjątkiem podania ich w trakcie logowania do Konta Użytkownika. W celu uniemożliwienia korzystania z Konta Użytkownika osobom nieuprawnionym prosimy się wylogować po zakończeniu korzystania ze Sklepu.

 

 

§ 9

Przekazywanie i Udostępnianie Danych Osobowych

1. Administrator może przekazać lub udostępnić Dane Osobowe osobom trzecim w przypadku gdy:

a) Użytkownik wyrazi na to zgodę lub

b) będzie to uzasadnione przepisami prawa lub

c) będzie to niezbędne w celu świadczenia i realizacji  umowy.

2. W powyższych przypadkach Dane Osobowe zostaną przekazane na podstawie umowy o powierzenie przetwarzania danych osobowych, chyba że przepisy prawa wyłączają taki obowiązek. Powierzenie przetwarzania Danych Osobowych w sytuacji opisanej w zdaniu pierwszym zapewni ochronę Danych Osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych na poziomie co najmniej takim samym, jak zabezpieczenia stosowane przez Administratora.

3. Dane mogą być powierzone m.in., następującym kategoriom odbiorców danych osobowych:

1) podmioty świadczące usługi na rzecz Administratora, w tym usługi księgowe, prawne;

2) dostawcy oprogramowania,

3) dostawcy reklam, w tym z wykorzystaniem oprogramowania takich partnerów;

4) podmioty pośredniczące w transakcjach, w tym serwisy umożliwiające dokonanie płatności;

5) firmy transportowe zapewniające dostarczenia zakupionego Towaru.

 

 

§ 10

Prawa Użytkowników

  1. Administrator zapewnia Użytkownikowi możliwość usunięcia jego Danych Osobowych ze Zbioru Danych na jego żądanie, a także w innych przypadkach, na podstawie przepisów obowiązującego prawa.
  2. Administrator może odmówić usunięcia Danych Osobowych, jeżeli Użytkownik nie uregulował wszystkich należności wobec Administratora lub naruszył Regulamin lub obowiązujące przepisy prawa, a zachowanie Danych Osobowych jest niezbędne do ustalenia odpowiedzialności Użytkownika.
  3. Każdy Użytkownik ma możliwość podglądu i edycji swoich Danych Osobowych, w każdym czasie, w ramach funkcjonalności Sklepu, po zalogowaniu się z użyciem adresu e-mail oraz hasła.

 

§ 11

  1. 1. Kontakt:

HEVI Henryk Itrich

ul. Grunwaldzka 24, 78-200 Białogard

Tel. 530-080-790/787-605-450/660904616

 

Obsługa sklepu online:  gastrohevi@gastrohevi.pl