Aby dobrze zaprojektować zaplecze gastronomiczne trzeba poczuć, wyobrazić sobie pracę kucharza, kelnera w praktyce. Nie wystarczy tu tylko teoria, przepisy, wytyczne branżowe. Potrzebna do tego jest praktyka. Z wykształcenia mgr inż. technolog żywności i żywienia człowieka. Posiadam 15 letnią praktykę zawodową jako manager gastronomii w uznanych restauracjach i hotelach w całej Polsce. Od 2009r do chwili obecnej firma specjalizuje się w:
Na życzenie zapewniamy akceptację projektów przez rzeczoznawcę Sanepidu.
Projekty posiadają wytyczne branżowe: wodno-kanalizacyjne, wentylacja i klimatyzacja, instalacje
elektryczne
Po co ten projekt technologiczny?
Chcąc otworzyć lokal gastronomiczny przyszły inwestor musi wziąć pod uwagę szereg czynników, które będą w przyszłości decydowały o powodzeniu biznesu. Musi skoordynować pracę różnych specjalistów, wykonawców. Na początku najlepiej przeprowadzić rozmowę z technologiem, który po zapoznaniu się z charakterem obiektu, możliwościami technicznymi obiektu, przygotuje projekt technologiczny - koncepcję technologiczną zaplecza gastronomicznego.
Mając w ręku taki projekt technologiczny należy przystąpić do prac wykończeniowych lokalu (wszystkie instalacje branżowe). Częstym błędem inwestorów jest zbyt późne opracowanie technologii, co wiąże się z kosztownymi przeróbkami budowlanymi, odsunięciem rozpoczęcia działalności w czasie.
Ile to będzie kosztowało?
Przygotowanie projektu technologii w wersji ostatecznej to długie godziny pracy. Jeżeli zdecydujesz się na powierzenie nam dostawy sprzętu to projekt wykonujemy gratis.
Jeżeli realizacja projektu odsunięta jest w czasie, a projekt potrzebny jest „na już”, to naliczamy niewielką opłatę za wykonanie takiego projektu . Jeżeli zdecydujesz się na realizację dostaw za pośrednictwem naszej firmy, to koszt projektu zostanie zwrócony Ci w cenie sprzętu (dodatkowy rabat).
Zapraszam do kontaktu:
właściciel firmy
Tel. +48 509 825 007
Zaplanuj swój biznes rozważnie, zacznij od dobrego projektu technologicznego!!!
GastroHevi to nie tylko kompleksowe wyposażenie gastronomii.
W ramach naszej oferty proponujemy także usługi z zakresu:
- serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego urządzeń
- wykonania projektów technologicznych
- opracowania koncepcji technologicznych zakładów gastronomicznych
- opracowania, wdrożenia systemu HACCP
- specjalistycznych szkoleń dla kelnerów
- optymalizacji działalności gastronomii (analiza kosztów towarowych, analiza kosztów personalnych, maksymalizacja zysków).
Pytania proszę kierować do Krzysztof Milewski tel. +48 509 825 007 lub na e-mail: gastrohevi@gastrohevi.pl