Pakowarka próżniowa 350/MS
Charakterystyka produktu:
Profesjonalna pakowarka próżniowa 2090003 o wydajności 20 m3/h wykonana ze stali nierdzewnej. Urządzenie posiada elektroniczne sterowanie, ustawianie czasu pakowania i zgrzewania. Pakowanie próżniowe jest systemem konserwacji żywności surowej, półproduktów lub wyrobów gotowych polegającym na usunięciu powietrza z pojemnika w którym znajduje się przeznaczony do zapakowania produkt.
Dane techniczne:
- wymiary zewnętrzne (szer. x głęb. x wys.): 43x57x49 cm
- wymiary komory: 37x45x(17+5) cm
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- ilość listew zgrzewających: 1
- długość listwy: 35 cm
- cyfrowe sterowanie
- ciśnieniomierz
- wydajność pompy: 20 m3/h
- waga: 63 kg
- moc: 0,9 kW
- zasilanie: 230V
Parametry i wyposażenie standardowe:
- deska poziomująca do pakowarki
- dłuższe przechowywanie żywności
- higieniczne przechowywanie żywności (brak przenikania innymi zapachami, brak wysuszania żywności)
- redukcja kosztów zepsucia żywności
Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.