Kotleciarka do steakera SZ-1000
Charakterystyka produktu:
Narzędzie do formowania płatów mięsa do wybranej przez użytkownika grubości poprzez zgniatanie za pomocą odpowiednio ukształtowanych walców. Ten sposób skruszania mięsa może być traktowany jako alternatywa do procesu nacinania i ma także wpływ zarówno na skrócenie dalszej obróbki jak i podniesienie walorów smakowych mięsa.
Dane techniczne:
- wymiary: 30,9x14,5x8 cm
- regulowana grubość zgniatania: 2,5-4,5-6,5 mm (3 stopnie)
- masa: 2,65 kg
Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.