Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Profesjonalny wilk do mięsa TC-22 o wydajności do 250 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp.
Dane techniczne:
- wymiary: 49x30,5x60,7 cm
- wydajność: do 250 kg/godz.
- średnica otworu wsadowego: 50 mm
- bieg wsteczny
- moc: 900 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 29 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.
W wyposażeniu znajdują się:
- sitko 6 mm
- sitko 8 mm
- nóż jednostronny,
- lejek do kiełbas
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.