Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Profesjonalna kotleciarka elektryczna do mięsa 2030001 o wydajności do 400 kotletów/godzinę. Urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej i przeznaczone jest do różnego rodzaju punktów gastronomicznych. Kotleciarka elektryczna pozwala zastąpić klasyczne rozbijanie tłuczkiem płatów mięsa pozwalając na przygotowanie dużej ilości kotletów czy steków w krótkim czasie.
Dane techniczne:
- wymiary napędu: 25x25x35,2 cm
- wykonanie ze stali nierdzewnej
- moc: 735 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 16,5 kg
Dane techniczne przystawki:
- wymiary: 32x17x28 cm
- obudowa ze stali nierdzewnej
- szerokość gardzieli: 17,5 cm
- 2 wałki tnąco-formujące (po 37 ostrzy każdy)
- wydajność: do 400 kotletów/godz.
- waga: 5,6 kg
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.