Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Piec konwekcyjno-parowy Multimax to wiarygodny partner w kuchni. Wspiera personel kuchenny we wszystkich procesach pracy i upewnia się, że kucharz może wykonywać swoją pracę z należytą pasją i koncentracją. Łatwa obsługa i najwyższa jakość to połączenie długotrwałego sukcesu, niezawodności i profesjonalizmu.
Dane techniczne:
- wymiary: 925 x 805 x 840 mm
- moc: 11 kW
- zasilanie: 400 V 3N AC
- zabezpieczenie: 3 x 16 Amp
- masa: 122 kg
- wersja prawostronna
Parametry i wyposażenie standardowe:
- 5“ ekran dotykowy
- intuicyjne sterowanie
- autoclean®: automatyczne mycie
- pokrętło wyboru parametrów
- 8 trybów pracy od 30°C do 300°C
- Steptronic®: dodawanie czynności/kroków i łączenie trybów
gotowania
- Clima-activ® unikalny system wentylacji - optymalne i
równomierne nawilżanie
- 5 prędkości wentylatora i taktowanie, programowalny, do
delikatnego gotowania
- Autorewers wentylatora – gwarantuje optymalne warunki w
całej komorze
- System HACCP - zapisuje wszystkie dane
- System świeżej pary
- ustawienie od 1 min do 24 godzin ciągłej pracy i czasu
- Funkcja timera
- E/2 funkcja oszczędzania energii
- funkcja półautomatycznego mycia
- wielopunktowa sonda
- Aktywna temperatura: automatyczny przedgrzew i
schładzanie
- podwójna klamka
- zintegrowany, zwijany prysznic
- SPS®: System ochrony pary (zarejestrowany i
opatentowany)
- manualne nawilżanie
- tryb regeneracji
- Delta T
- Gotowanie niskotemperaturowe
- Programy - lista
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.