Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Piec konwekcyjno-parowy cukierniczy 8010030 to wszechstronne urządzenie, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach.
Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantuje doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej.
Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem, gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze.
Dane techniczne:
- Pojemność: 10x 600x400 lub 10x GN1/1
- Odległość między półkami 80 mm
- Maksymalna temperatura: 285°C
- Wymiary: 920x840x1200 WxDxH
- Zasilanie: 400 V
- Moc: 16,1kW
- Waga: 148 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Wnętrze pieca wykończone wysoko polerowaną stalą nierdzewną
- Zaokrąglone krawędzie komory ułatwiają jej czyszczenie
- Manualny panel sterujący
- Wentylator z autoreversem, dzięki temu w każdej części pieca temperatura jest taka sama
- 10 stopniowa elektroniczna regulacja naparowania
- Halogenowe oświetlenie komory
- Podwójne przeszklone drzwi, ułatwiają czyszczenie pieca oraz stanowią bardzo dobrą ochronę termiczną
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.