Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Elektryczny piec konwekcyjno-parowy 8010015 to wielofunkcyjne urządzenie kuchenne nieocenione w procesie przygotowywania potraw i zdecydowanie ułatwiające zachowanie wszelkich obowiązujących norm higienicznych. Można w nim: gotować, piec, grillować, gotować na parze, blanszować, smażyć, „dusić", rozmrażać oraz regenerować. W przeciwieństwie do tradycyjnego sposobu gotowania, przygotowywane w piecu konwekcyjno-parowym potrawy zachowują swoje wartości odżywcze, składniki mineralne i witaminy zawarte w surowcach.
Dane techniczne:
- wymiary WxDxH: 700x715x705 (mm)
- pojemność: 5 x GN2/3 (355x325 mm)
- odległość między półkami: 67 mm
- maksymalna temperatura: 260ᵒ C
- zakres temperatur: 0ᵒ C – 260ᵒ C
- zasilanie: 230V lub 400V
- moc: 5,4 kW
- waga: 72 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
- Manualny panel sterujący
- Podwójne przeszklone drzwi, ułatwiają czyszczenie pieca oraz stanowią bardzo dobrą ochronę termiczną
- Wysuwane prowadnice ułatwiające czyszczenie
- Zaokrąglone krawędzie komory ułatwiają jej czyszczenie
- Oświetlenie komory
- Manualna kontrola wilgotności
- Wentylator z autoreversem, dzięki temu w każdej części pieca temperatura jest taka sama
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Wnętrze pieca wykończone wysoko polerowaną stalą nierdzewną z zaokrąglonymi krawędziami
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.