Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Piec konwekcyjny 8010020, 4-półkowy z naparowaniem to wszechstronne urządzenie, umożliwiające obróbkę termiczną produktów w higienicznych warunkach. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych gwarantuje doskonałe rezultaty pieczenia.
Dane techniczne:
- Wymiary: 750x695x560 WxDxH
- Pojemność: 4 x GN1/1
- Odległość między półkami 75 mm
- Maksymalna temperatura: 285°C
- Zakres temperatur 0°C - 285°C
- Zasilanie: 230 V
- Moc: 3,4 kW
- Waga: 48 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Wnętrze pieca wykończone wysoko polerowaną stalą nierdzewną
- Zaokrąglone krawędzie komory ułatwiają jej czyszczenie
- Manualny panel sterujący
- Manualna regulacja wilgotności
- Oświetlenie halogenowe komory
- Podwójne przeszklone drzwi, ułatwiają czyszczenie pieca oraz stanowią bardzo dobrą ochronę termiczną
- Dwukierunkowy system wentylatora ( co 80 sekund) tzw. autorevers, dzięki temu w każdej części pieca temperatura jest taka sama
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.