Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Zestaw urządzeń, który pozwala na szybkie i precyzyjne dzielenia porcji ciasta na kulki pizzy.
Idealny do większych pizzerii i zakładów produkcyjnych, gdzie wyporcjowane i wyrobione ciasto poddaje się procesowi garowania a następnie umieszcza się je w chłodzonych stołach do pizzy lub szafach chłodniczych.
Zalety zestawu:
- porcje ciasta są zawsze takie same
- łatwe zaplanowanie wydajności
- licznik cięcia
- podstawa nierdzewna
Cechy produktu:
- wymiary: 660 x 880 x 1620 mm
- funkcja ustawiania liczby porcji z licznikiem
- 5 ustawień porcji (średnica/gramatura): 40 mm/50-90 g, 45 mm/80-130 g, 50 mm/120-180 g, 55 mm/170-230 g, 60 mm/220-300 g
- pojemność zbiornika wsadowego 30 kg
- wydajność: 700 kulek o wadze 250 gr na godzinę; 350 kulek o wadze 50 gr na godzinę; 200 kulek o wadze 900 gr na godzinę
- porcja ciasta: 50 ÷ 800/900 gr
- moc: 1,3 kW
- zasilanie 230 V
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.