Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Elektryczny piec do pizzy dwupoziomowy 7020005 o pojemności 2 x pizza Ø 34 cm. Piec posiada regulację dolnej i górnej grzałki do 350°C oraz wzmocnioną konstrukcję drzwi. Urządzenie posiada płyty szamotowe o grubości 15 mm usytuowane w dolnej części komory.
Dane techniczne:
- Szerokość: 510 mm
- Głębokość 590 mm
- Wysokość: 350 mm
- Pojemność: 2 x pizza 34 cm
- Rodzaj zasilania: elektryczne
- Zasilanie: 230V
- Moc: 3,5 kW
- Ilość komór: 2
- Wykonanie: stal nierdzewna
- Waga 35 kg
- Sterowanie manualne
- Drzwi uchylne
- Zakres temperatur 0-350°C
- Oświetlenie Nie
Parametry i wyposażenie standardowe:
- płyty szamotowe o grubości 15 mm,
- płyty szamotowe w dolnej części komory,
- regulacja temperatury do 350°C poziomu górnego i dolnego za pomocą termoregulatorów,
- grzałki górna i dolna w każdej komorze,
- front i ściany boczne wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej,
- wnętrze wykonane z aluminium.
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.