Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Dwukomorowy piec do pizzy ze stali nierdzewnej o pojemności 12 pizz o średnicy od 300 do 340 mm. Piec wyposażony w sterowanie cyfrowe za pomocą programatora umożliwiającego zaprogramowanie początku i końca pieczenia w trybie ciągłym (P2) i przerywanym (P1). Piec posiada ogniotrwałe płyty szamotowe z systemem grzałek umieszczonych bezpośrednio w szamotach ActiveStone. Oszczędność energii zapewnia izolacja wykonana z włókna szklanego. W drzwiczkach pieca zainstalowano sprężynę z regulowanym cięgnem.
Dane techniczne:
- wymiary: 144x101x72 cm
- wymiary komory: 105x70x15 cm
- ilośc komór: 2
- pojemność komory: 6x pizza Ø30-34 cm
- zakres temperatur: 50°-450° C
- temperatura maksymalna: 450° C
- moc: 18 kW
- zasilanie: 400V
Parametry i wyposażenie standardowe:
- sterowanie cyfrowe za pomocą programatora umożliwiającego zaprogramowanie początku i końca pieczenia w trybie ciągłym (P2) i przerywanym (P1)
- komorę wykonaną ze stali nierdzewnej
- ogniotrwałe płyty szamotowe o grubości 22 mm z systemem grzałek umieszczonych bezpośrednio w szamotach ActiveStone
- 9x grzałka w płycie szamotowej
- 9x grzałka pod płytą górną
- elektroniczny panel sterowania
- niezależne elektroniczne sterowanie grzałek dolnych i górnych- oświetlenie komór- termostat bezpieczeństwa- wyłącznik główny
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.