Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
Profesjonalny wilk do mięsa 2010017 o wydajności do 120 kg/h przeznaczony do wszelkiego rodzaju sklepów mięsnych i garmażeryjnych, restauracji, kuchni hotelowych, sal weselnych, cateringu itp. Obudowa oraz wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.
Dane techniczne:
- wymiary: 40x24x40 cm
- wydajność: do 150 kg/godz.
- średnica otworu wsadowego: 45 mm
- moc: 750 W
- zasilanie: 230 V
- waga: 22 kg
- poziom hałasu: <65dB
Parametry i wyposażenie standardowe:
- 2 sitka (6 i 8 mm),
- nóż jednostronny,
- lejek do kiełbas oraz popychacz
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.