Poziom 21 - firma od ponad 15 lat zajmuję się budowaniem coraz lepszego wizerunku polskich restauracji i hoteli na rynkach światowych dostarczając im coraz lepszy, bardziej wyszukany i niezawodny sprzęt do profesjonalnej gastronomii
Charakterystyka produktu:
W pełni profesjonalna maszynka 2010016 skonstruowana wg. najnowszych norm bezpieczeństwa i higieny. Wilk dostarczany jest w stanie gotowym do użytku. Wykonano go ze specjalnego stopu aluminium oraz nierdzewnej stali. Zastosowany silnik jest silnikiem indukcyjnym, a więc konstrukcją pozbawioną węglowych szczotek komutatora. Układ przeniesienia momentu obrotowego jest konstrukcją stalową, pracującą w tzw. olejowej kąpieli, co zapewnia cichą i bezawaryjną pracę urządzenia. Maszynka działa w oparciu o system Unger R70, na który składają się następujące elementy: szarpak, dwustronny nóż czteroramienny, sitko 4 mm oraz pierścień dystansowy. Idealnie dopasowana gardziel wilka do zwojów ślimaka z trójczęściowym zestawem tnącym, daje idealny przekrój przy niewielkim wydzielaniu ciepła. Bieg wsteczny (tzw. rewers) w tej klasie urządzeń rozdrabniających, jest już częścią standardowego wyposażenia. W zestawie znajduje się wykonana ze stali nierdzewnej misa załadowcza o wymiarach: 350 x 190 mm.
Dane techniczne:
- Wysokość : 380 mm.
- Głębokość: 470 mm.
- Szerokość : 200 mm.
- Napięcie zasilania: 230 V
- Moc elektryczna: 0.6 kW
- Prędkość ostrza: 140 obr/min.
- Wydajność maksymalna: 150 kg/h.
- Masa: 20.0 kg.
- Wymiary tacki: 350 x 190 mm
Parametry i wyposażenie standardowe:
- Zestaw tnący: Unger R70.
- Średnica sitka: 70 mm
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.