Opis:
Nóż elektryczny Potis - do profesjonalnego cięcia Kebab z kurczaka, indyka, Gyros z wieprzowiny.
Dane techniczne:
Obroty |
7500 min |
Moc |
200 W [KB] |
Waga noża |
930 g |
Płynna regulacja grubości cięcia |
1 - 10 mm |
Dzienna wydajność |
70 kg |
W zestawie znajdują się:
2 noże tarczowe Ø 80 mm firmy POTIS
Bezpiecznik zapasowy
Zasilacz 230V/50 Hz
Ostrzałka kamienna
Miseczka na nóż ze stali nierdzewnej
Sztyft/Bolec do wymiany ostrzy
Stojak sprzedawany oddzielnie
To co cechuje noże:
|
|
XLR - wtyczka.
Wtyczka XLR, wyjmowana z rękojeści noża, zabezpiecza kabel zasilający przed przetarciem i uszkodzeniem co zwiększa niezawodnośc noża. W praktyce noż jest bardziej przyjazny i niezawodny w użytkowaniu.
|
|
WODOODPORNY.
Wodoodporna rękojeść noża przy zachowaniu zasad konserwacji podanych przez producenta - unikniecie Państwo kosztownych wymian uszkodzonych części spowodowanych przedostaniem się wody i tłuszczu.
|
|
Higieniczne i bezpieczne wzornictwo (Industrie Design)
Bezpieczna i funkcjonalna konstrukcja zapewnia płynną regulację grubości cięcia od 0-10 mm.
|
|
Lekki i funkcjonalny
Ergonomiczna konstrukcja i mała waga noża sprawiają, że nóż perfekcyjnie "leży w ręku" za co jest ceniony przez profesjonalistów na całym świecie.
|
|
High-Tech włącznik
Magnetyczny, lekko działający i nieścieralny się włącznik zapewnia niezawodność.
|
|
Highspeed-servo silnik
Sterowany mikroprocesorem silnik. Zapewnia każdorazowo optymalną siłę ostrza potrzebną do łatwego i czystego krojenia mięsa bez utraty walorów smakowych.
|
|
Noże tarczowe - POTIS
Nowość firmy POTIS - noże tarczowe o śr. 80 mm ze specjalnie opatentowanym ostrzem SATIN VR - zapewniają długą pracę i trwałość ostrza.
|
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.