Nowoczesny proces produkcji pozwala uzyskać 3-krotnie szczelniejszą powierzchnię zewnętrzną. Bardzo higieniczne i łatwe utrzymanie w czystości
- powierzchnia "easy-clean".
- przystosowane do użytkowania w zakresie temperatur od -40°C do +120°C.
- ubytek temperatury ok. 2-3°C/1h.
- uniwersalne i wytrzymałe.
- szczelna pokrywa.
- łatwe do przenoszenia dzięki wyprofilowanym uchwytom.
- możliwość podzielenia wnętrza na kilka stref tempereturowych.
- bardzo lekki, odporny na złamania materiał EPP.
Przegrody Vario do pojemników termoizolazyjnych.
Możliwość zastosowania przegród pozwala na przewożenie produktów o różnych temperaturach w jednym pojemniku np. schłodzonych sałatek 2-8°C i mrożonek ok. -18°C jednocześnie.
Firma cateringowa może przewozić w jednym pojemniku gorące posiłki i schłodzone desery.
- Wymiary zewnętrzne 60 cm x 40 cm
- Wymiary wewnętrzne 53,5 cm x 33 cm x 21,7 cm
- Idealny do przewożenia posiłków w pojemnikach GN
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.