Pojemniki GN stanowią bardzo ważny element wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego. Mogą być wykonane ze stali, polipropylenu lub poliwęglanu.
Oto tylko kilka z wielu przykładów zastosowań:
- przechowywanie produktów żywnościowych, półproduktów i produktów gotowych.
- pojemniki mogą być stosowane w chłodniach, na regałach i bufetach sałatkowych.
- przygotowywanie produktów żywnościowych: podgrzewanie, gotowanie, pieczenie, garowanie w piecach konwekcyjno-parowych.
- dystrybucja posiłków: z podgrzewaczy potraw, ciągów dystrybucyjnych, wózków bemarowych, termoportów itp.
- Wykonane w całości ze stali chromo-niklowej 18/10
- Odporne na działanie wysokich i niskich temperatur (zakres od -20st. C do +150st.C)
- Podstawowy element to GN 1/1 o wymiarach 530 x 325mm
- Grubość blachy 0,6mm - 0,8mm, zakres temperatur od -20C do +150C. Pojemniki jednego rodzaju można nakładać jeden na drugi co zapewnia oszczędność miejsca podczas magazynowania. Do każdego typu pojemnika można dopasować pokrywę.
- Wysokość 100 mm
- Pojemność 14 l
Ważna informacja dla klientów: Zastrzegamy, że stany magazynowe podawane przez producenta mogą różnić się od stanów magazynowych faktycznych. Przed złożeniem zamówienia zalecamy kontakt z naszym biurem handlowym celem weryfikacji dostępności towaru.